Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba              HU  |  EN  |  DE
             Karácsonyi vásár

Hungarikumok

Hungarikumok

A legkényesebb kérdés a szuvenír. Ez az, amivel elárasztanak minket a hagyományos turista csapásirányok mentén, de szerencsére van más opció. Annak, aki klasszikus magyar terméket keres, ajánljuk a pirospaprikát a Vásárcsarnokban, Rubik-kockát valamelyik szuvenír boltban, vagy a világhírű magyar porcelánt az Andrássyn!
Magyar tervezők

Magyar tervezők

Rengeteg állandó székhellyel rendelkező fiatal divattervező üzlete található városszerte, sokszor szórakozóhelyek mellett. Itt egyedi tervezésű színes-szagos ajándékokat, ékszereket, ruhákat, műalkotásokat vásárolhat a betévedő turista elég jó áron.
Design tárgyak

Design tárgyak

A klasszikusan elegáns üzletektől a trendi csillogó showroomokon át a recsegő parkettás designer boltokig terjed a kínálat, sokszor meglepően baráti áron. Aki valóban filléres cuccokat keres, az is talál a vintage boltokban és antikvitásokban. Itt lapulnak a leendő örök kedvencek.
Piacok

Piacok

Némi kreativitással és nyitott szemmel járással sokkal értékesebb részeit viheti haza Budapestnek az ideérkező, mint amilyet elsőre látásra kínál. Ezt segítik a főváros széles termékskálát fölvonultató alkalmai és állandó piacai is.