Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba              HU  |  EN  |  DE
             Karácsonyi vásár

Futás

Futás

A legkedveltebb futó helyszínek és fesztiválok Budapesten - Sziget-kör, parkok, útvonalak a Budai-hegyekben és sok egyéb információ a futás szerelmeseinek.
Uszodák

Uszodák

A fővárosba látogatókat modern és kényelmes uszodák várják - a budai és pesti létesítményekben 50, 33 és 25 méteres, fedett és nyitott medencék közül választhatnak az úszni vágyók.
Kerékpár

Kerékpár

Kerekezés pazar tájakon - a fővárosban hosszú kilométereken át kerekezhetnek a sportbarátok, sőt a közlekedési szabályok változásának köszönhetően nagyobb szabadságra is szert tehettek az utóbbi időben. A belvárosi utakon szintén bővült a kerékpárutak hossza, ám változatlanul a Budapest környéki túrák a legkedveltebbek.
Tenisz

Tenisz

A világ egyik legnépszerűbb labdajátéka évtizedes mellőzést követően, az utóbbi két évtizedben talált magára Magyarországon, így Budapesten és közvetlen környezetében is rengeteg lehetőség van a fehér sport művelésére. Népszerűségét városunkban csak növeli, hogy kiváló pályák szebbnél szebb környezetben és szinte számolatlanul állnak a vendégek rendelkezésére.
Squash

Squash

A squash egyre növekvő népszerűségnek örvend idehaza, évek óta egyre többen kapnak kedvet ehhez a játékhoz. Magyarország már nemzetközileg jegyzett játékosokkal is rendelkezik, egyre több versenyt rendeznek országszerte, így semmi nem állhat a sportág további fejlődése útjába.
Lovaglás

Lovaglás

A lovagolni vágyókat Budapesten és vonzáskörzetében több lovarda várja, ahol a futószáras oktatástól, az osztálylovagláson át a tereplovaglásig változatos programokkal fogadják vendégeket. A lovak szerelmesei megismerkedhetnek a magyar népi- és lovas hagyományokkal, no meg persze a szép és képzett paripákkal.
Golf

Golf

A világszerte 50-60 millió játékos által űzött, egykoron az arisztokraták kiváltságának tekintett sport idehaza is egyre népszerűbb. Budapesten és környékén tucatnyi golfpálya várja a sportág kedvelőit, ezeken a pályákon profik és amatőrök számára is kellemes kikapcsolódást jelenthet a játék.
Fitness

Fitness

Ahogy a sportág berkeiben köztudott, ez a sport harmóniát teremt életünkben. De úgy is szoktak fogalmazni: állapot, mozgalom és életforma egyben. Népszerűsége idehaza is töretlenül növekszik, így Budapesten szinte számolatlanul találunk fitness- és edzőtermeket, ahol az edzőtermi mozgás valamennyi formáját (zumba, pilates, spinning, aerobic, testépítés, speed fitness és így tovább) alkalma van kipróbálni a mozogni vágyóknak.
Téli sportok

Téli sportok

A téli sportok hívei számára fővárosunkban is adott a lehetőség a mozgásra. A síelés szerelmeseinek mindenek előtt a festői környezetben található Normafát ajánljuk, de itt találhatnak információt az érdeklődők a budapesti korcsolyázási lehetőségekről, valamint akár jégkorong csapatok számára bérelhető csarnokokról is.