Beérkezett kérdések
megválaszolása

Pályázati felhívás a
BUDAPESTINFO PONTOK
tervezésére

Kiíró: Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Jelenleg a fővárosi terek turisztikai szempontból frekventált részein megjelenő információs pultok nem illeszkednek a kiemelt jelentőségű helyszínekhez, valamint nem támogatják az információs tevékenységet sem. Tekintettel turisztikai információs tevékenység közszolgáltatási jellegére, valamint turisztikai és városarculatot alakító szerepére, szükséges egységesíteni az információs pavilonok megjelenését. Az egész évben kihelyezett mobil pultok helyett olyan brand-értékű Budapestinfo Pavilonok megtervezését és elhelyezését tervezzük, amelyek Budapest turisztikai információs szolgáltatásának minőségét tovább emeli, és a Főváros emblematikus utcabútorává válhatnak. A pályázat tárgya a Főváros főbb turisztikai csomópontjain kihelyezett egyedi arculatú Budapest turisztikai célú információs pavilon megtervezése.
További információ>>

A pályázat felhasználása

A pályázóknak a pályázat honlapján való regisztráció során nyilatkozniuk kell arról, hogy nem nyert pályamunka esetében hozzájárulnak-e a tervek nyilvánosság előtti bemutatásához. A Kiírók szándéka hogy a zsűri által legjobbnak ítélt terv(ek) megvalósuljon(janak) és megvalósítása a tervező(k) bevonásával történjen.

Regisztráció

Alapvető információk