Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba              HU  |  EN  |  DE
             Karácsonyi vásár

TOP 10

TOP 10

Budapesten a római kor emlékhelyei, a ma is használatos török fürdők, a gótika, a barokk örökségei, a szecessziós és a Bauhaus építészeti emlékek szinte egymás mellett találhatók meg. Két UNESCO- ilágörökségi helyszínnel is büszkélkedhet a város: a Dunaparti látkép 1987, az Andrássy út 2002 óta.
Városi túrák

Városi túrák

Budapest elég nagy ahhoz, hogy a kötelező programokon kívül időt hagyjunk a tematikus programokra is, bőven marad még felfedeznivaló. Speciális sétaútvonalakkal, városrészek bemutatására vállalkozó túrákkal vagy akár riksás kirándulással is bővíthetjük ismereteinket, miközben remekül szórakozhatunk.
Városnézés

Városnézés

Ha csak ötletszerűen sétálunk a városban, akkor is számos olyan épület, városrész mellett haladunk el, amelyeknek mind megvan a maga története, különleges hangulata. A következő oldalakon olyan sétákat, túrákat kínálunk, amelyek az ismert nevezetességektől az egyedi, esetenként meghökkentő megoldásokig igyekszik a várost felfedezni szándékozók segítségére.
Templomok, emlékhelyek

Templomok, emlékhelyek

Az ókortól napjainkig tartó túrán vehetünk részt, ha fölkeresünk néhányat a főváros római kori emlékhelyei, templomai és egyházi épületei közül. Világvallások és az építészet csodás találkozása.
Gyerekekkel

Gyerekekkel

Budapesten remekül szórakozhatunk a kisebbekkel, hiszen kiállítások, bábszínház, parkok várnak rájuk. Korosztályos választások kicsiknek és nagyoknak, hogy a család minden tagja számára élmény legyen a budapesti látogatás.