Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba              HU  |  EN  |  DE
             Karácsonyi vásár

Múzeumok

Múzeumok

Az állandó tárlatok és az időszaki kiállítások, az egyedi gyűjtemények és a speciális tematikájú galériák közötti választásban segít összeállításunk. Budapesten töltött napjaink mindegyikébe érdemes betervezni egy-egy művészeti programot, hiszen pezsgő kortárs galériák és nagy múltú európai művészeti központok várják a látogatókat.
Galériák

Galériák

A világ legdrágábban eladott magyar festménye egy 2006-os, budapesti Kieselbach-árverésen Csontváry Kosztka Tivadar A szerelmesek találkozása (Randevú) című képe volt. 230 millió forintért talált vevőre. Ám komolyabb műkincspiaci szándékok nélkül is érdemes betérni a kisebb galériákba, hiszen a legváltozatosabb kínálatú és tematikájú kiállítóhelyeken izgalmas műalkotásokat találhatunk.
Egyedi kiállítóhelyek

Egyedi kiállítóhelyek

Titkos katonai atombunker és kórház, keleti kincsek, fotóritkaságok, vagy épp természettudomány játékos formában - mind egyaránt szerepel különlegességeket bemutató összeállításunkban. Meglepő és izgalmas megoldások azoknak, akik néha szívesen letérnek a bevált útvonalakról.
Zene, tánc, színház

Zene, tánc, színház

A pezsgő kulturális életéről is ismert Budapesten bőséggel válogathatunk a koncertek, kiállítások, táncelőadások között. A múzeumok közül több is büszkélkedhet több százezres látogatottsággal, köszönhetően az izgalmas tárlatoknak, a nemzetközi összefogásban megvalósított kiállításoknak.
Tematika

Tematika

A Budapest Világörökségéért Alapítvány kezdeményezésére számos évforduló rendkívüli egybeesése alapján a 2012-es évet a Világörökség Évévé nyilvánították. Azonban idén más jeles esemény is okot ad kulturális örökségünkre emlékezni, ugyanis idén ünnepeljük Örkény István születésének 100. évfordulóját. Az évforduló programjainak szervezéséért a Hungarofest Nonprofit Kft. felel.
Jegyirodák és rendelés

Jegyirodák és rendelés

- TURISTA INFORMÁCIÓS PONT BELVÁROS – DEÁK TÉR
- BUDAPEST INFORMÁCIÓS PONT – SÜTŐ UTCA 2.

- KULTURINFO JEGYIRODA
- HUNGÁRIA KONCERTEK IRODÁJA