Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  DE  |  EN  |  HU        
|||||||
Régi zenés előadásaik dalait idézik fel a Radnóti Színházban
Újra hallhatja a közönség a Radnóti Színház legsikeresebb zenés előadásainak - köztük az Anconai szerelmesek, a Naftalin és a Bástyasétány 77 című produkciónak - a dalait a Színházak éjszakáján szombaton.
Délután VÍGnap, este Színházak éjszakája a Vígszínházban
A Vígszínház szombaton egyszerre ünnepli a hagyományos VÍGnapot és a Színházak éjszakáját: a Ha majd egyszer mindenki visszajön…, A vörös oroszlán című előadás és Kern András koncertje is szerepel a programban, emellett a színház munkájáról is megtudhatnak érdekességeket a nézők.
Heten vehetik át szombaton a Magyar Örökség Díjakat
Hét kiemelkedő kulturális, tudományos személyiség és intézmény részesül szombaton Magyar Örökség Díjban, az ünnepséget a Pesti Vigadóban tartják. A mostani díjazottak között van mások mellett Gulyás Dénes operaénekes és Somogyi Győző festő- és grafikusművész - közölték a szervezők csütörtökön.
A BFTK a Nemzeti Vágtán és az autómentes napon
A 19. század második felében, egészen 1914-ig Anglia mellett Magyarország volt a lóversenyzés fellegvára. Ezt a hagyomány támasztja fel a Nemzeti Vágta a Hősök terén és környezetében. A péntektől vasárnap estig tartó vágtához kapcsolódnak az autómentes nap, illetve a színházak éjszakája eseményei. A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ (BFTK) két helyszínen is pavilonnal jelenik meg.
Legendák és ifjú titánok a CAFe jazzprogramjában
A jazzrajongók nem fognak unatkozni az október 3-án kezdődő CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon. A legendák mellett fellépnek az ifjú trónkövetelők is: Nils Petter Molvær, Michel Portal és Barre Phillips a rutinos „nagy öregek” csapatát erősíti, míg Nicholas Payton, Vincent Peirani, valamint David Helbock képviseli a feltörekvő ifjú generációt.
Különleges hangszer - forradalmian új szerepben
A tuba hatalmas méretű, óriás tölcsérű fúvós hangszer – október 4-én a CAFe Kortárs Művészeti Fesztivál keretében, a Bálnában egy teljes koncert főszereplője lesz az instrumentum. Szentpáli Roland, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar (NFZ)szólamvezetője nemcsak tubásként, hanem zeneszerzőként is sokat tett a hangszer lehetőségeinek bemutatásáért.
Ars Sacra Fesztivál: gazdag zenei, művészeti programok kilenc napon át
Gazdag zenei, művészeti és lelkiségi programokkal, összesen csaknem 400, ingyenes eseménnyel várja vendégeit országszerte az Ars Sacra Fesztivál szombattól kilenc napon át.
Megkezdődött az évad a Thália Színházban - Az első bemutató: A hőstenor
A Thália Színházban első bemutatója az új évadban Ken Ludwig A hőstenor című bohózata, a darabot október 11-én láthatja a közönség Réthly Attila rendezésében.
Három híres műiparos tiszteletére nyílik kiállítás Budapesten
Róth Miksa üvegműves, Thék Endre asztalos és bútorgyáros, valamint Jungfer Gyula díszműkovács munkásságára emlékező kiállítás nyílik. A magyar műipar állócsillagai címmel Budapesten, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában.
A magyar dráma napja - Díjátadó és megemlékezés az Ódry Színpadon
A magyar dráma napjáról emlékezik meg díjátadással egybekötve a Színházi Dramaturgok Céhe, valamint az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) szombaton az Ódry Színpadon.
első < 1  2  3  4  5  6  7  8  ...  16  17  18  19  20  21  22  23 > következő


Eseménynaptár

szeptember
HKSZCSPSZV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés

Legenda

  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép