Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  DE  |  EN  |  HU        
|||||||
Keleti klasszikus zenészek a BMC-ben
A Tokyo-Budapest Ensemble 2002 óta minden nyáron koncertezik Magyarországon. A Budapest Music Centerben tavaly júliusban először fellépő zenekar egy év elteltével látogat el újra hozzánk, hogy megismételje múlt évi sikerét. Magyar Arirang - Koreai-magyar zenei utazások címmel pedig a Seoul Kodály Singers, a Haewul-Haegeum együttes és a CantuS CorvinuS Énekegyüttes közös koncertje hallható pénteken este.
Római vakáció a Városmajorban
A kőszívű néző is meghatódik, ha a képernyőn néha feltűnik a híres rendező, William Wyler1953-as fekete-fehér filmje Audrey Hepburnnel, Gregory Peckkel és Eddie Alberttel a főszerepekben. a Római vakáció örökös sikerdarab, Hepburn számára Oscar-díjat is termett.
A közelmúlt legjobb filmjeiből válogat a Vertigo Filmhét
A közelmúlt filmtermésének legjavából válogat a Puskin moziban július 30. és augusztus 6. között zajló Vertigo Filmhét, amelynek keretében egy héten át, naponta három artfilmet nézhetnek meg az érdeklődők.
Minden tizenegy munkahelyből egy a turizmusnak köszönhető a világon
A turizmus közvetlenül és közvetetten 9 százalékkal járul hozzá a világ GDP-jéhez és minden tizenegy munkahelyből egy a turizmusnak köszönhető - ismerteti a Magyar Turizmus (MT) Zrt. a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) kiadványa alapján.
Történelmi emlékhellyé avatták a Kálvin téri református templomot
Történelmi emlékhellyé avatták a Kálvin téri református templomot, annak kriptáját és a Ráday Gyűjteményt csütörtökön. Az ünnepséget a templom kriptájában nyugvó Fáy András halálának 150. évfordulójához időzítették.
Zsolnay-kiállítás az egykori Honvéd Főparancsnokság felújított épületében
Mintegy hét évtized után látogathatja a közönség az egykori Honvéd Főparancsnokság épületét a budai Vár közepén augusztustól. Az egy év alatt megújult épület nyitóeseménye egy Zsolnay-kiállítás lesz.
Budapest Kártyával is utazhat a Hungaroringre
A megszokottnál több kocsival közlekedteti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a gödöllői (8-as) HÉV-et, és a Forma-1-es Magyar Nagydíjra szóló, vasárnapra érvényes egyes jegyekkel mind a négy metróvonalon ingyen lehet utazni. A Budapest Kártyával ugyancsak ingyenes a közlekedés Mogyoródig.
Vízilabda meccsek óriáskivetítőkön
Csütörtöktől vasárnapig óriáskivetítőkön is nyomon követhetők a Belvárosban a budapesti vízilabda Európa-bajnokság zárószakaszának mérkőzései.
A tündésmesék világa a Fővárosi Állatkertben
Átadták a Tündér Ilona játszóteret az Állatkert új bemutatóhelyén, a Holnemvolt Parkban. A Kő Boldizsár szobrászművész ötlete alapján kialakított mesejátszótér nemcsak nagyszerű szórakozást kínál, hanem képzőművészeti alkotásként is megérdemli a figyelmet.
Szving zene a Városháza parkban
Hétvégenként a koraesti órákban szving muzsika csendül fel a Városháza parkban, a Hungarian Django Swing tolmácsolásában.
első < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 > következő


Eseménynaptár

július
HKSZCSPSZV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés

Legenda

  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép