Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  DE  |  EN  |  HU        
|||||||
Kortárs galériák hétvégéje a CAFe Budapesten
Csaknem húsz kortárs galéria várja péntektől vasárnap estig a fesztiválközönséget és a képző-, valamint iparművészet barátait. Szombaton este a legtöbb helyen meghosszabbítják a nyitva tartást, és szinte mindenütt izgalmas programokkal lepik meg a látogatókat.
Kaleidoscopio Italia fesztivál félszáz olasz kiállítóval
Olasz gasztronómiai, divat-, autóipari, turisztikai és egyéb vállalatok, intézmények mutatják be változatos programokkal a mai Olaszország sokféle arcát és gazdag kultúráját a Kaleidoscopio Italia fesztiválon péntek délutántól vasárnap estig a Budapesti Olasz Kultúrintézetben.
Budapestre érkezett Vermeer egyik főműve
Kicsomagolták Johannes Vermeer Az asztronómus című, 20 milliárd forintra biztosított festményét pénteken a Szépművészeti Múzeumban. Az alkotás a Rembrandt és a holland arany évszázad című kiállításon lesz látható október 31-től.
Jazz Steps Band: Budapest Swing - Lemezbemutató koncert
A Jazz Steps Band - a hazai swing egyik autentikus képviselője pénteken a Columbus hajón mutatja be legújabb, „Budapest Swing” című albumát. A koncert különlegessége, hogy a hallgatók egy igazi 30’-as, 40’-es évekbeli jazzklub hangulat részesei lesznek, egy dinamikus, humorral fűszerezett előadás közben.
Zongoraáriák a daganatos gyermekekért
Daganatos gyermekek lelki, szellemi és fizikai épülésének segítéséért rendez jótékonysági hangversenyt a Magyar Állami Operaház és az Őrzők Alapítvány. A nagy múltú Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványa és az Andrássy úti dalszínház október 20-i hangversenyének bevételét súlyos betegségben szenvedő gyermekek javára fordítja.
A két Korea újraegyesítése a Katona József Színházban
A két Korea újraegyesítése című darabot mutatja be pénteken a Katona József Színház a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közösen. Joël Pommerat darabját - amely címe ellenére nem a politikáról, hanem az emberi kapcsolatokról szól - Máté Gábor állítja színpadra.
Elfogadták a Balaton fejlesztési koncepcióját
Egyhangúlag elfogadta a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) pénteki, balatonfüredi ülésén a kiemelt üdülőkörzet fejlesztési koncepcióját a 2014-2020 közötti uniós ciklusra; a kitűzött stratégiai célok maradéktalan megvalósítása mintegy 300 milliárd forintba kerülne.
Luxusvonat indul Budapestről Teheránba
Először indult luxusvonat Budapestről Teheránba, a Golden Eagle Danube Express a Nyugati pályaudvarról 70 utassal vágott neki szerdán délelőtt a mintegy 7000 kilométeres, 13 napig tartó útnak Iránig; a több mint 2 millió forintos jegyár ellenére minden jegy elkelt az első útra.
Mai Operamesék
Az esten Orbán György, Selmeczi György és Vajda János színpadi műveiből csendülnek fel a legérdekesebb, legszórakoztatóbb részletek Molnár Piroska és a Kolozsvári Magyar Opera Ének- és Zenekara közreműködésével a Fesztivál Színházban október 19-én, a CAFe Budapest zárónapján.
Az irodalom és építészet kapcsolatát vizsgálja az idei Budapest Transzfer
Az urbanizáció szemszögéből vizsgálja az irodalom és az építészet kapcsolatát a Budapest Transzfer Nemzetközi Irodalmi és Társművészeti Fesztivál, amelynek október 16. és 19. között szervezett programjai között irodalmi estek, beszélgetések, felolvasások, városi séták, nyomáskiegyenlítő kamrában hallgatható kortárs irodalom, VJ est és zene is szerepelnek a Petőfi Irodalmi Múzeum szervezésében.
első < 1  2  3  4  5  6  7  8  ...  23  24  25  26  27  28  29  30 > következő


Eseménynaptár

október
HKSZCSPSZV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés

Legenda

  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép