Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  DE  |  EN  |  HU        
|||||||
Különleges karácsonyi ajánlat
Legyen a vendégünk egy forralt borra a Budapest Karácsonyi Vásárban! A BUDAPESTINFO irodákban, valamint a városban működő MOBIL INFOPONTOK-nál vásárolt BUDAPEST KÁRTYÁKhoz ajándék kupont adunk, melyet kedves vásárlóink a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban válthatnak be. Az ajánlat időtartama: 2014. november 28 – december 31.
Lechner Ödön munkásságát bemutató kiállítás nyílt az Iparművészeti Múzeumban
Az öt főműre koncentrálva mutatja be a magyar nemzeti építészet kialakításában legtávolabbra jutó építész munkásságát Lechner, az alkotó géniusz címmel az Iparművészeti Múzeum (IMM) csütörtöktől látható kiállítása.
Három generáció receptjei a Rosenstein Szakácskönyvben
Három generáció receptjeit, hagyományos és modern fogásokat gyűjt össze a budapesti Rosenstein Vendéglő zsidó-magyar étterem újonnan megjelent szakácskönyve, melyet sajtótájékoztatón mutatott be az éttermet vezető Rosenstein-család.
Magyarország a fesztiválokban is erős
Magyarország a fesztiválokban is erős - hangsúlyozta a Magyar Fesztivál Szövetség (MFSZ) szerdai budapesti konferenciáján elmondott köszöntőjében az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára
Emlékhangverseny a világhírű karmester, Giuseppe Patané tiszteletére
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar (NFZ) szerdán este az Olasz Kulturális Intézetben emlékhangversenyt ad a 25 éve elhunyt világhírű olasz karmester, Giuseppe Patané tiszteletére.
Díjakat adtak át a főváros napján
Átadták a főváros kitüntető díjait hétfőn. Tarlós István főpolgármester a főváros napja, Budapest egyesítésének 141. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen arról beszélt, hogy Budapestnek, a magyaroknak ma is a közösség összetartására, összefogására van szüksége.
Nemzet Művésze díj - Átadták az elismeréseket
Mások mellett Törőcsik Mari, Rubik Ernő, Jókai Anna, Szabó István, Kocsár Miklós, Korniss Péter, Kányádi Sándor, Melocco Miklós, Sebő Ferenc, Marton Éva és Novák Ferenc vehette át a Nemzet Művésze díjat, illetve a cím viselését igazoló díszoklevelet hétfőn a Pesti Vigadó épületében.
Költő, hadvezér, államférfi - Zrínyi-kiállítás az MNG-ben
Egy Rubens-tanítvány elveszettnek hitt Zrínyi-portréja mellett további mintegy száz műtárgy, fegyver, személyes tárgy idézi fel a 350 éve elhunyt Zrínyi Miklós alakját a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) Költő, hadvezér, államférfi című kiállításán.
Gundel Károly-díj – először
Első alkalommal osztja ki a Gundel Károly-díjat a Magyar Vendéglátók Ipartestülete.
A magyar kultúrával foglalkozik két hétig a svájci Radio Espace 2
Majdnem két hétig a magyar zenével, irodalommal, történelemmel, Budapest kulturális kínálatával foglalkozik a francia nyelvű svájci Radio Espace 2 a Bartók Rádióval együttműködésben megvalósuló nagyszabású programfolyamban.
els? < 1  2  3  4  5  6  7  8  ...  31  32  33  34  35  36  37  38 > k?vetkez?


Eseménynaptár

november
HKSZCSPSZV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés

Legenda

  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép