BUDAPESTI FESZTIVÁL-, ÉS TURISZTIKA KÖZPONT NONPROFIT KFT.
HU  |  EN  |  DEKedves Látogató

Köszöntöm Önt, Budapest Főváros hivatalos kulturális- és turisztikai oldalán!

Budapest a négy évszak fővárosa!
Sajátos és színes kultúrájú hangulatát egész évben felfedezheti, melyben a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ az Ön segítségére kíván lenni.
Célunk, hogy a legszélesebb körű tájékoztatást nyújtsuk oldalainkon Önnek közlekedéséhez, munkájához, kikapcsolódásához, a Budapesten eltölteni kívánt idejének megtervezéséhez.
Bővebben

Az alábbi kínálatunkból válassza ki és állítsa össze saját portfólióját, 2015. február 25-ig kedvezményes csomagajánlatokat is biztosítunk!

Először ajánlunk megjelenési lehetőséget az angol nyelvű, negyedévente megjelenő Budapest Finest Magazinban, mely exkluzív tartalmával Budapest minőségi, luxus termékeit és színvonalas programjait kereső utazót szólítja meg.
A tavaszi számhoz az anyagleadás határideje 2015. február 25.

Csatlakozzon Ön is a Főváros hivatalos kártyájához, a Budapest Kártyához,  mely Budapest felfedezéséhez biztosít számtalan ingyenes és kedvezményes szolgáltatást (pl. ingyenes tömegközlekedés, kedvezményes vagy ingyenes belépőjegyek, stb.) a kártyabirtokosok számára.

Legyen részese Ön is a hét nyelven megjelenő, formailag és tartalmilag is megújult Budapest Guide-nak, a Főváros hivatalos turisztikai kiadványának, mely a turisták körében az egyik legkedveltebb budapesti kalauz. Nem csak a látnivalókat mutatja be, hanem a szórakozáshoz, a kikapcsolódáshoz is konkrét helyszíneket javasol az olvasó számára.
Az anyagleadás határideje: 2015. február 27.

Évek óta kiemelkedő sikerű kiadványunk, a Budapest City Map információs térkép, amelyben szintén lehetőséget biztosítunk a megjelenésre.

Az utazás megtervezéséhez vagy csak egy kis kikapcsolódáshoz hasznos információkat, híreket, ajánlókat tartalmazó, megújult online felületeinken is lehetőség van PR cikkek, hírek, interjúk megjelentetésére.

Legyen Ön is a BFTK partnere és csatlakozzon a Főváros hivatalos turisztikai szolgáltatói köréhez!

Karácsonyi vásár 2014

A photo posted by BFTK Nonprofit Kft. (@bftkbudapestifesztivalkozpont) on