Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  DE  |  EN  |  HU        
|||||||
Holnap idul a CAFe Budapest
Október 3. és 19. között beköltözik a kortárs kultúra Budapestre! 47 helyszínen közel 250 programmal indul Magyarország legjelentősebb kortárs művészeti fesztiválja. A komoly- és könnyűzenei koncertek mellett jazz, tánc, kortárs zene és opera, színház- és újcirkusz-produkciók, képzőművészet, divat és design, irodalmi programok és fotókiállítás színesíti a palettát.
CAFe Budapest - Koncertek a 4-es metró állomásain
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál október 3. reggelén fogadja zeneszó először a 4-es metró három állomásán az utasokat. A Jó reggelt Budapest! című sorozatban október 10-én és 17-én várja zene reggel fél 8 és fél 9 kilenc között a ki és beszállókat, a kíváncsiskodókat
A BFTK Nonprofit Kft. nyílt pályázatot hirdet a 16. Budapesti Karácsonyi Vásáron való részvételre
A BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság pályázatot hirdet a 2014. november 28. és 2015. január 1. napja között a Budapest, V. Vörösmarty téren megrendezésre kerülő 16. Budapesti Karácsonyi Vásár c. rendezvény vendéglátó-ipari tevékenységének ellátására.
Koncert Fischer Annie emlékére
A száz éve született legendás zongoraművész, Fischer Annie emlékére adnak hangversenyt a Nemzeti Filharmonikusok (NFZ) október 15-én a Zeneakadémián Kocsis Zoltán vezényletével.A koncerten Mozart két műve is elhangzik, hiszen a salzburgi mester Fischer Annie-hoz is igen közel állt.
Állatszeretet Fesztivál az Állatkertben
Szerdán kezdődött és vasárnapig tart az Állatszeretet Fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykertben, ahol programok és látnivalók sokaságával várják az érdeklődőket. Szombaton pedagógus nyílt nap, vasárnap pedig a nevelőszülők napja lesz. Emellett az ősz hátralévő részében jelentős kedvezményekkel várják a nyugdíjas látogatókat.
Segítő vásárlás – Design randi a Bálnában
Segítő vásárlás – Design randi címmel kiállítás nyílik a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében, a Bálnában, itt a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató műhelyekben készült munkák láthatók október 12-ig.
Tajvantól Svédországig – érdekességek a CAFe-n
Október 9-én a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben az Amadinda és a tajvani Ju Percussion adja majd a ritmust. A két ütőegyüttes fergeteges műsorában három magyarországi bemutató is szerepel: Stravinsky művei mellett Chang Chiung-Ying: Solar Myth, Ginastera: Cantata para América Mágica című darabja és George Antheil legjelentősebb műve, az experimentális filmművészet alapművévé vált Ballet mécanique.
Sztár muzsikusok találkozója a CAFe Budapest hangversenyén
Ismerte-e Mao Ce-tung a foxtrott alaplépéseit? Hatottak-e a szláv táncok az amerikai minimalizmusra? Miért épp egy csellóverseny lett Hindemith első, amerikai emigrációban komponált darabja? És milyen volt a Bostoni Szimfonikusok rézfúvós szekciója az 1940-es években? Ezekre a kérdésre is választ ad Gilbert Varga, Várdai István és a Nemzeti Filharmonikusok koncertje a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál programjában.
Indiai zenei est a CAFe Budapest keretében
A CAFe Budapest keretében a Fonóban remek kortárs indiai este lesz: Az indo-jazzt játszó, Lantos Zoltán hegedűs remek kortárs zenészekből álló Samsara Ouartetje ad randevút a Londonban élő kiváló indiai hegedűvésznőnek, Jyotsna Srikanth-nak, aki az indiai karnatikus zenei hagyomány (indiai klasszikus zenei irányzat) egyik legelismertebb képviselője Európában.
Ingyenes programok a Városháza parkban
Az egykori bazársor helyén kialakított Városháza Park – hónapról hónapra kulturális és gasztronómiai programoknak adva helyet – mára Budapest egyik legmozgalmasabb, legváltozékonyabb közterévé vált. A CAFe Budapest idején is élénk lesz itt a forgalom, koncert, kabaré, irodalmi műsorok kelnek versenyre a körúti zsivajjal.
első < 1  2  3  4  5  6  7  8  ...  20  21  22  23  24  25  26  27 > következő


Eseménynaptár

október
HKSZCSPSZV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés

Legenda

  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép