Nyitólap  |  Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba  
  HU  |  EN  |  DE        
|||    Sport    ||
    Futás    |    Uszodák    |    Kerékpár    |    Tenisz    |    Squash    |    Lovaglás    |    Golf    |    Fitness    |    Téli sportok    
    Főoldal        Sport    
Fitness- és edzőtermek


Arena fitness center

A Duna Plazaban található edzőterem szaunával, szoláriummal, squash pályával is várja a mozogni vágyókat. Mozgásformák: elektro fitness, box, iron box, tae-bo, step, kangoo, hot iron, köredzés, flexi-bar, spin bike, jóga, gerinc tréning.

Cím: Budapest XIII. kerület, Váci út 178. (parkolóház, V. emelet)

Megközelíthetőség: A 3-as (kék) metró Gyöngyösi utcai megállója a közvetlenül bevásárlóközpontnál található.

 

Arnold Gym Sportcentrum

A Kolosy térnél található sportcentrum fitness és wellness szolgáltatásokat, squash pályát és személyi edzés lehetőségét is kínálja. Mozgásformák: alakformálás-zsírégetés, step, spinning, pilates, zen taigeri, heavy-bag, tibeti jóga, kardio.

Cím: Budapest III. kerület, Szépvölgyi út 15.
Megközelíthetőség: 29-es, 65-ös, 86-os, 111-es, 165-ös busszal, 17-es villamossal a Kolosy térig, amelynek tőszomszédságában található a sportközpont.

 

Astoria Fitness

A Dohány utcában és a Károly körúton várja vendégeit az Astoria Fitness két edzőterme, ahol csoportos órák és személyi edzők is választhatóak. A cég filozófiája szerint egyetlen belépővel valamennyi sportszolgáltatás és a szauna is igénybe vehető! Mozgásformák: aerobic, zumba, tae-bo, power flow, capoeira, cardio, kondigépek.

Astoria Fitness I.
Cím: Budapest V. kerület, Károly körút 4.
Megközelíthetőség: 2-es metróval, 47-es, 49-es villamossal, 7-es busszal az Astoria megállóig utazva könnyedén elérhető a fitness központ.

Astoria Fitness II.
Cím: Budapest VII. kerület, Dohány u. 32.
Megközelíthetőség: 7-es busszal a Vas utcai megállóig, illetve 2-es metróval, 47-es, 49-es villamossal, 7-es busszal az Astoria megállóig, onnan néhány perc alatt eljutunk a teremhez.

 

Buda Fitness

A lágymányosi edzőterem és személyi edzői a hét minden napján várják vendégeiket. Mozgásformák: aerobik, alakformáló torna, dance step, kick-box, X-Co tréner.

Cím: Budapest XI. kerület, Bercsényi u. 12.

Megközelíthetőség: 6-os, 18-as, 19-es, 41-es, 47-es, 49-es villamossal, illetve 7, 7E, 173, 173E busszal a Móricz Zsigmond körtérig, majd pár perc séta.

 

BBGo Női Fitness és Jump Fitness

A hölgyek klubja az Örs vezér téren található BB Go edzőterem, hiszen kizárólag a gyengébb(?) nem képviselőit várják programjaikra. Mozgásformák: power jump, spinning, zumba, alakformáló torna, step aerobik, köredzés, pilates, soft ball komplex.

A női teremmel egy épületben található a Jump Fitness 600nm-es terme, ahol TRX suspension, kettlebell, cardio, kangoo, pilates, zumba és wellbox, valamint vitamin bár állnak rendelkezésre.

Cím: Budapest XIV. kerület, Fehér út 1. (volt BKV székház az Árkáddal szemben - II. emelet Jump Fitness, III. emelet BB Go Női Fitness)
Megközelíthetőség: a 2-es (piros) metró, a 3-as és 62-es villamos, illetve a 31, 32, 44, 44A, 45, 61, 67, 76, 77, 85, 100, 131, 144, 168 buszok mind az Örs vezér téren állnak meg.

 

Fitness Factory

A fitness mellett szolátium, masszász, fodrászat, kölyök kuckó, kozmetika, manikür-pedikür állnak a vendégek rendelkezésére az edzőteremben. Mozgásformák: izotóniás, erősítő gépek, Life Fitness géppark, aerobik, spinning, cardio részleg.

Cím: Budapest XIII. kerület, Róbert Károly krt. 54-58. (Material Center V. emelet)

Megközelíthetőség: 3-as (kék) metró Árpád híd megállótól, vagy az 1-es, 1A villamos, illetve a 14-es villamos Lehel utcai megállójától egy könnyű gyaloglás.

 

KRISZTINA WELLNESS CLUB

Fitness, wellness szolgáltatásokkal, uszodával és drink bárral csábítja az érdeklődőket a budai wellness klub, sőt új vendégeiknek próbajegyet is kínálnak, illetve az első személyi edzés ingyenes a létesítményben! Mozgásformák: cardio, izotónikus és Techno Gym géppark, jóga, aqua torna, gerinctorna, fiatalító gyógytorna.

Cím: Budapest I. kerület, Krisztina krt. 41-43.

Megközelíthetőség: A 18-as villamos Mikó u. megállója helyben tesz le, de a 2-es (piros) metró Déli pályaudvar végállomása is csupán néhány perc.

 

Life1 Wellness

A Corvin-sétányon nyitott nemrégiben a belváros egyik legmodernebb fitness-wellness központja, mely spa (medence, szauna, pezsgőfürdő, masszázs) és beauty (kozmetika, pedikür-manikür, halterápia) részleggel is rendelkezik. Mozgásformák: step, dance, zumba, pilates, power joga, giryafit, fitball, spinning, spin racing, aqua fitness, callanetics, port de bras, senior és gyerek torna.

Cím: Budapest VIII. kerület, Futó u. 48-50.

Megközelíthetőség: A 3-as (kék) metró, illetve a 4-es, 6-os villamos Corvin-negyed megállójától pár perc séta.

 

Lite Wellness Club

Három helyszínen várja vendégeit a minden igényt kielégítő klub fitness, wellness és egyéb szolgáltatásokkal. Kínálatában személyi edzés, TGS kulcsrendszer, Technogym géppark és kinesis edzésforma is szerepelnek. Mozgásformák: alakformálás, pump, kondi, full kondi, kondi step, step, wellness step, zumba, dance aerobic, bailar dance, cross tréning, spinning, gerinctorna, pilates, jóga.

Lite Mammut

Cím: Budapest II. kerület, Lövőház u. 2-4. (Mammut II., IV. emelet)

Megközelíthetőség: 4-es, 6-os villamos Széna tér megálló a bevásárlóközpont előtt, illetve a Széll Kálmán téren megálló valamennyi járat.

Lite Újbuda

Cím: Budapest XI. kerület, Kánai út 2. (Sportmax - Újbuda, Tóváros)

Megközelíthetőség: 41-es villamos Kőérberek megállótól, illetve a 187-es busz Balatoni út megállótól egy rövid séta.

Lite Hegyvidék

Cím: Budapest XII. kerület, Csörsz utca 14-16. (Sportmax - Hegyvidék)

Megközelíthetőség: 61-es villamos és 212-es busz Csörsz u. megállója.

 

Mega Fitness

Két helyszínen nyújt széles körű szolgáltatásokat a Mega Fitness, a KÖKI Terminálban, valamint az Őrmezőn. A KÖKI-n három edzőterem és válogatott szakembergárda biztosítják a magas színvonalú szolgáltatásokat, az újbudai teremben pedig 15 féle edzéstípus várja az érdeklődőket. Mozgásformák: zumba, TRX, pilates, spinning, body-toning, step, gyógytorna, jóga, spinning, aero spin, afrodance, body art, hot iron, kangoo, port de bras, baba-mama és kismama jóga.

Mega Fitness KÖKI

Cím: Budapest XIX. kerület, Vak Bottyán u. 75/A-C. (KÖKI Terminál II. emelet)

Megközelíthetőség: 3-as (kék) metró Kőbánya-Kispest végállomás, illetve 182, 184 és 200E buszok végállomása.

Mega Fitness XI.

Cím: Budapest XI. kerület, Igmándy út 1.

Megközelíthetőség: 150-es és 250-es busszal a Kosztolányi Dezső térről.

 

Oxygen Központok

A város három pontján találhatóak a központok, melyek a lehető legszélesebb szolgáltatáspalettával rendelkeznek. Fitness és wellness mellett gyógyászati szolgáltatásokat is kínálnak, de szépségszalon és étterem is igénybe vehető. A Fáy utcai, újpesti, vagy a Naphegyen található központok bármelyike kimagasló színvonalú szórakozást és kikapcsolódást kínál. Mozgásformák: alakformálás, aero kick-box, box kizárólag hölgyeknek, fit ball, step, hot iron, cardio, gerinctorna, baba-mama és kismama torna, jóga, pilates, dance moves, zumba, síszimulátor.

Oxygen Fáy

Cím: Budapest XIII. kerület, Fáy u. 45.

Megközelíthetőség: 14-es villamos Frangepán utcai megállója.

Oxygen Újpest

Cím: Budapest IV. kerület, Árpád út. 47-49.

Megközelíthetőség: A 3-as (kék) metró, a 12-es és 14-es villamos, illetve a 25-ös busz mind az Újpest Városközpont megállónál tesz le, innen néhány száz méter.

Oxygen Naphegy

Cím: Budapest I. kerület, Czakó u. 2-4.

Megközelíthetőség: 18-as villamos és 5, 178 buszok Dózsa György téri (vagy utóbbi Naphegy téri) megállójától, illetve a 2, 27, 112, 239 buszok Sánc utcai megállójától egy rövidebb séta.

 

World Class International

A nemzetközi hálózat Budapesten két klubbal képviselteti magát - mind a Sun Palace, mind a Marriott "health academy" fantázianév alatt üzemelő helyszínei exkluzív szolgáltatásokat kínálnak. Az edzőtermek mellett uszoda, jacuzzi, masszázs, szauna és szolárium áll a vendégek rendelkezésére. Mozgásformák: jóga, dance mix, cycling, pump, booty-express, core-express, X-Fit, pilates, AB-revolution, zumba.

Health Academy Sun Palace

Cím: Budapest III. kerület, Nagyszombat u. 1.

Megközelíthetőség: 29, 86, 109, 206 buszok Nagyszombat utcai megállója a legközelebbi, de a HÉV Tímár utcai megállójától is csak pár perc.

Health Academy Marriott

Cím: Budapest V. kerület, Apáczai Csere János út 4-6.

Megközelíthetőség: a 2-es villamos Vigadó téri, vagy a 15, 115 buszok Petőfi téri megállója a legközelebbi, de a Deák tértől (M1, M2, M3) is mindössze 5 perc gyaloglásra található.

 


A budapesti edzőtermek változatosága és örömtelien magas száma miatt elsősorban arra törekedtünk, hogy a város lehető legtöbb pontján ajánljunk lehetőségeket a mozogni vágyóknak. Külön nem minden esetben emeltük ki, de a legtöbb helyszínen a fitness mellett további kapcsolódó szolgáltatásokkal (szauna, szolárium, masszázs, sportruházati bolt, táplálkozási tanácsadás és egyebek), valamint csoportos és egyéni edzéslehetőségekkel is várják a vendégeket. Ugyanígy nem emeltük ki egyenként a parkolási lehetőségeket, hiszen ezek a helyszínektől függően változnak, de minden sportolni vágyó biztos lehet benne, hogy bármelyik helyszínt is választja, a gépkocsival való érkezés nem lehet a frissítő edzés és a kikapcsolódás akadálya. A konkrét szolgáltatásokról és lehetőségekről az edzőtermek weboldalain találhatóak pontos információk.

 

A budapesti fitness élet jelentős eseményei a városban megrendezésre kerülő nagyrendezvények, melyek közül a Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál, vagy a Nivea Tour érdemelnek elsősorban említést.

 

További hasznos információk:Eseménynaptár

október
HKSZCSPSZV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Szállásfoglalás Budapesten

Jegyvásárlás online

Fesztivál, színház és minden más!
Jegyvásárlás »

Autóbérlés
Béreljen autót partnereinktől
Látogasson meg minket
   
Iratkozzon fel angol nyelvű hírlevelünkre

Your name: *
Email: *

Időjárás előrejelzés
Keresés
  Közzéteteli kötelezettség  |  Oldaltérkép