Kapcsolat  |  Szakmai oldalak  |  Sajtószoba              HU  |  EN  |  DE
             Karácsonyi vásár

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

Budapest a világ olyan egyedülálló fővárosa, amely alól ilyen jó minőségű (21-76 C˚- os) termálvíz tör elő. A főváros világhírű gyógyvizes medencéi azért is jelentenek élményt az idelátogatóknak, mert itt valódi műemlékekben lubickolhatunk. Ezen kívül a budapesti fürdők közül több kínál extra lehetőségeket, például különböző szépségkúrákat, gőzfürdőt, szaunát, masszázst vagy feszített víztükrű medencét.
Ivókút

Ivókút

Budapesten nyaralni feledhetetlen élmény, hiszen a sok érdekes, szemet gyönyörködtető látnivaló nem hagyja az embert nyugodni, folyamatos sétálásra csábít. Ilyenkor könnyen előfordulhat, hogy nagyon megszomjazunk, de épp nincs nálunk mit inni. Budapest ivókútjaival ebben is segít. Az ivókutak vize iható és üdítő a forró nyári napokon.
Gyógyszertár

Gyógyszertár

A menüpont a fővárosi ügyeletes és a hétvégén is nyitva tartó gyógyszertárait tartalmazza. Az ügyeletes patikák esetében az ügyeleti rend változása miatt célszerű a megadott telefonszámokon ellenőrizni a nyitvatartási időt, mielőtt útnak indulunk.
Fogászat

Fogászat

Magyarországon, ezen belül Budapesten is magasan képzett, tapasztalt fogorvosok végeznek különböző fogászati eljárásokat. Ha kifejezetten fogászati céllal érkezik a fővárosba, vagy akut ellátásra van szüksége, akkor az alább található rendelőlista segít a gyors és hatékony tájékozódásban.
Klinika

Klinika

Budapest gyakorlatilag mindenre nyújt megoldást, legyen szó kulturális élményekről vagy akár külsőnk megváltoztatásáról. Ahogy a fogászatok, úgy klinikák, plasztikai sebészetek is várják a külsejükön változtatni vágyókat. Az árak a földön járnak, és ha akarjuk, már az újjá varázsolt megjelenésünkkel nyakunkba is vehetjük a várost.
Strand

Strand

Ma is láthatók a kellemes patina nyomai néhány intézményen, miközben mellettük a legmodernebb aquaparkok is helyet követelnek maguknak – strandkörkép jótanácsokkal.
Tanácsok a fürdőzéshez

Tanácsok a fürdőzéshez

Hazánk, és ezen belül Budapest termálvíz nagyhatalom Európában. Ez az ajándéka, és alapeleme a természetnek segít kikapcsolódni, regenerálódni, és gyógyulni. Budapest gyógyvizei valóban az egészségedre válnak, ha megfogadsz pár tanácsot. Mivel fővárosunkban a legtöbb gyógyvíz egyben termálvíz is, ezért az első és legfontosabb szabály, hogy betartsuk az ajánlott fürdési időt. A fürdők közösségi terek, ezért tartsunk be néhány írott és íratlan szabályt, hogy a fürdőzés minden perce élmény legyen…..